Banja Koviljača smeštaj

Banja Koviljača apartmani

Studio Braon | Banja Koviljača smeštaj

Studio apartman Braon nalazi se u prelepoj Banji Koviljači. Smeštaj je pozicioniran na oko stotinu metara od ulaza u Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju.

Apartman Braon može da ugosti od dve do četiri odrasle osobe. Većina detalja i nameštaja u apartmanu su u predivnim nijansama braon boje na čega naziv smeštaja i asocira. Studio Braon apartman poseduje klima uređaj, lcd tv i bežični internet, tako da gosti ne moraju da brinu da će im nešto u apartmanu nedostajati. Domaćini se zaista trude da zahtevi gostiju maksimalno budu ispoštovani sa njihove strane.

Kuhinja studio Braon apartmana je besprekorno opremljena. Kuhinja raspolaže frižiderom, električnim šporetom sa ravnom pločom i naravno rernom. Gosti mogu da uživaju tokom obroka sa svojom porodicom za velikim trpezarijskim stolom. Gostima smeštaja na raspolaganju je svo neophodno posuđe. Iznad električnog šporeta u kuhinji smešten je aspirator.

Kupatilo raspolaže tuš kabinom. Gosti studio apartmana Braon u Banji Koviljači mogu da se prepuste druženju i uživanju na lepo uređenoj terasi na kojoj je smešten sto sa stolicama.

Studio apartman Braon je idealno mesto za odmor. Pruža sve što je gostima neophodno da bi se u potpunosti odmorili i opustili. Apartman je veoma blizu Specijane Bolnice kao što je već navedeno, tako da je idealan za boravak kako ljudima koji dolaze da se odmore i opuste turistički, tako i za ljude koji su u Banji Koviljači iz zdravstevnih razloga.

Cena najma apartmana za 2 osobe iznosi 2200 dinara, a za 3 ili 4 osobe 2500 dinara po danu/noćenju.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

4
Ocenite smeštaj

avatar
600
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Radmilo BanjacDragicaKoviljacaMarijana Dedić Recent comment authors
Radmilo Banjac
Gost
Radmilo Banjac

Banja Koviljača nas je očarala svojom lepotom, posebno prirodom i banjskim parkom. Šetnjom kroz park osetićete istoriju banje, duh nekog starog lepog vremena Srbije.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Dragica
Gost
Dragica

Sve pohvale za gospodina koji nas je dočekao i odveo do smeštaja u Banji Koviljači. Apartman je fantastičan kao što može da se vidi na slikama smeštaja.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Marijana Dedić
Gost
Marijana Dedić

Prostran apartman, dobra lokacija pored banjskog centra, ogromna terasa, lep pogled. Sve pohvale

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)