Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Vikendica u banji | Banja Koviljača smeštaj

Vikendica u banji je pozicionirana na udaljenostio od 1000 metara od centra Banje Koviljače, a može da ugosti četiri odrasle osobe. Vikendica poseduje potpuno opremljenu kuhinju, kupatio, terasu, klima uredjaj, internet, tv i prostrano dvorište.

Cene najma vikendice u banji je 3600 dinara po danu/noćenju.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

8 Responses to Vikendica u banji

 • Interesuje me cena boravka u vikendici i koliko se mora unapred rezervisati.
  Veliko hvala,
  Ivica

  • Poštovani, cena vikendice varira od broja osoba i dužine boravka u vikendici. Pozovite nas na 060/465-86-44 kako bi vam rekli tačnu cenu za vaš slučaj.
   S poštovanjem,
   Turist biro smeštaj

 • Poštovani,
  moja supruga i ja bismo bili vaši gosti i ostali najmanje 10 dana. Ako je moguće recite mi cenu boravka.

  Hvala

 • Poštovani,
  pregledala sam Vaše slike i jako mi se svidja Vaš smeštaj. Boravila sam u Banji Koviljači nekoliko godina, pa me zanima na kojoj lokaciji nalazi Vaša vikendica? Moj muž, dete i ja bismo boravili u Banji Koviljači u julu oko dve sedmice, pa me zanima da li je Vaša vikendica slobodna, i u kojem terminu u julu. Da li je cena ista kao u gornjem odgovoru?
  S poštovanjem.

  • Poštovana Dragice,
   vikendica se nalazi na udaljenosti od oko 1 kilometar od centra Banje Koviljače, u mirnom i lepom delu banje. Za sve informacije vezane za cenu i dostupnost vikendice pozovite 060/465-86-44.
   S poštovanjem,
   tb INFOSMEŠTAJ

 • Poštovani,
  interesuje me kolika je cena smeštaja krajem septembra i početkom oktobra. U vikendici bismo boravili suprug, dvoje male dece (jedno ima 10 meseci, a drugo ce uskoro 3 godine) i ja, 21 dan. Zanima nas i koliko je vikendica udaljena od lečilišta, pošto starije dete treba svakodnevno da ide na terapije.

  Unapred hvala!

  • Poštovana Danijela,
   vikendica je udaljena oko 1000 metara od centra Banje Koviljače. Što se tiče cene, pozovite 060/465-86-44 za sve informacije.
   Turist biro