Banja Koviljača smeštaj

Banja Koviljača apartmani

Novi apartmani | Banja Koviljača smeštaj

Novi Apartmani u Banji Koviljači nalaze se u samom centru ovog predivnog turističkog mesta. Smeštaj je od Specijalne bolnice za rehabilitaciju udaljen svega par minuta prijatne šetnje centralnim parkom. Svi kafići, restorani i ostala zanimljiva i atraktivna mesta za turiste nalaze se u neposrednoj blizini Novih apartmana. Smeštaj raspolaže sa četrnaest moderno opremljenih apartmana koji pružaju pravi komfor i udobnost. Zgrada je vrhunskog dizajna i gosti apartmana mogu da koriste lift.

Apartmani poseduju internet, lcd tv sa širokim izborom televizijskih programa. U svakom apartmanu kuhinja je opremljena frižiderom koji ima zamrzivač i električnim šporetom sa ravnom pločom za kuvanje. Kupatila poseduju tuš kabine i neophodan toaletni pribor.

Neki od apartmana imaju klima uređaj i prostrane terase na kojima se nalazi garnitura za sedenje. Gosti smeštaja mogu da koriste parking mesta ispred objekta sa apartmanima, ali im je takođe na raspolaganju i podzemna garaža u unutrašnjoisti samog objekta sa smeštajem.

Novi apartmani u Banji Koviljači pravo su mesto za odmor. Samim tim što se nalaze u srcu ovog turističkog mesta i lečilišta za mnoge ljude, apartmani su još popularniji među gostima. Kvalitetan i udoban smeštaj veoma je bitna stavka pri odlasku u neko turistički atraktivno mesto, te su Novi apartmani pravi izbor za boravak.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

Objekat sa apartmanima

Garaža

Apartman 5

Apartman 6

Apartman 8

Apartman 11

Apartman 15

Apartman 20

Apartman 21

>>> Druga stranica

[od apartmana br. 22 – 28]

3
Ocenite smeštaj

avatar
600
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
AleksandarKajaMilosava Mirosavljević Recent comment authors
Kaja
Gost
Kaja

Apartmani su bolje opremljeni nego na slikama, kada izgleda opremanje još nije bilo kompletno završeno. Preporuka za smeštaj.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Aleksandar
Gost
Aleksandar

Pogled sa terase na celu banju Koviljaču, priroda i zelenilo banje je prelepo. Odlično mesto za odmor, mir, tišina, blizina centra i banje.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Milosava Mirosavljević
Gost
Milosava Mirosavljević

Opšti utisak odličan, hvala na svemu!

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)