Banja Koviljača

Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Novi apartmani | Banja Koviljača smeštaj

Novi Apartmani u Banji Koviljači nalaze se u samom centru ovog predivnog turističkog mesta. Smeštaj je od Specijalne bolnice za rehabilitaciju udaljen svega par minuta prijatne šetnje centralnim parkom. Svi kafići, restorani i ostala zanimljiva i atraktivna mesta za turiste nalaze se u neposrednoj blizini Novih apartmana. Smeštaj raspolaže sa četrnaest moderno opremljenih apartmana koji pružaju pravi komfor i udobnost. Zgrada je vrhunskog dizajna i gosti apartmana mogu da koriste lift.

Apartmani poseduju internet, lcd tv sa širokim izborom televizijskih programa. U svakom apartmanu kuhinja je opremljena frižiderom koji ima zamrzivač i električnim šporetom sa ravnom pločom za kuvanje. Kupatila poseduju tuš kabine i neophodan toaletni pribor.

Neki od apartmana imaju klima uređaj i prostrane terase na kojima se nalazi garnitura za sedenje. Gosti smeštaja mogu da koriste parking mesta ispred objekta sa apartmanima, ali im je takođe na raspolaganju i podzemna garaža u unutrašnjoisti samog objekta sa smeštajem.

Novi apartmani u Banji Koviljači pravo su mesto za odmor. Samim tim što se nalaze u srcu ovog turističkog mesta i lečilišta za mnoge ljude, apartmani su još popularniji među gostima. Kvalitetan i udoban smeštaj veoma je bitna stavka pri odlasku u neko turistički atraktivno mesto, te su Novi apartmani pravi izbor za boravak.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

Objekat sa apartmanima

Garaža

Apartman 5

Apartman 6

Apartman 8

Apartman 11

Apartman 15

Apartman 20

Apartman 21

>>> Druga stranica

[od apartmana br. 22 – 28]

avatar
600
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Milosava Mirosavljević Recent comment authors
Milosava Mirosavljević
Gost
Milosava Mirosavljević

Opšti utisak odličan, hvala na svemu!

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)