Back to Top

Bela Vila | Banja Koviljača smeštaj

Kontakt telefon:

064/114-91-02

Bela Vila je “stara vila” u srcu Banje Koviljače, potpuno renovirana kako bi pružila jedinstveno iskustvo koje se ne može naći nigde drugde u Banji Koviljači.

Nalazi se na izuzetno povlašćenoj lokaciji, u ulici Maršala Tita 104, udaljena svega 120 metara od ulaza u prelep banjski park.

Okružena je prostranim dvorištem od skoro 10 ari, dok sama vila, iako spolja meri 100m2, unutar njenih zidova nudi udoban prostor od 80-85m2.

Čim zakoračite kroz ulazna vrata, dočekaće vas prostrani antre, opremljen plavom komodom sa ogledalom, škrinjom za odlaganje kućnih potrepština i udobnim prostorom za odlaganje cipela i odeće.

S obe strane antrea smestile su se udobne spavaće sobe, jedna sa dva singl kreveta, a druga sa udobnim bračnim krevetom, obe sa prostranim plakarima za vašu garderobu.

Nastavljajući dalje kroz hodnik, nailazite na elegantno kupatilo sa modernim walking showerom, veš mašinom i svim potrebnim toaletnim potrepštinama.

Konačno, dolazimo do najlepšeg dela vile, prostranog dnevnog boravka spojenog sa kuhinjom i trpezarijom, sa direktnim pristupom velikom tremu i dvorištu.

Kuhinja je potpuno opremljena sa svim potrebnim aparatima, šporetom, ugradnim pločama, mikrotalasnom, tosterom, kuvalom za vodu i kompletnim posuđem.

Uživajte u udobnosti uz podno grejanje na struju, koje se podešava daljinskim putem, a ukoliko želite, iz Beograda možemo unapred podesiti temperaturu kako bi vaš boravak bio još ugodniji.

Takođe, imamo i klima uređaj, Smart TV sa nacionalnim kanalima i Netflix nalogom, kao i brz WiFi.

Prostrani trem nudi izuzetno udobnu garnituru, ručno izrađenu od kvalitetnog i debelog sunđera, idealnu za opuštanje i uživanje u prirodi, uz dve udobne ležaljke za potpuno relaksiranje.

Cena najma iznosi 100evra dnevno, minimalni broj dana je 3 noćenja.

Cena se logično snižava za duže boravke.

Cena se odnosi na najam kompletne kuće, ne po osobi.

2
Ocenite smeštaj

avatar
600
Veljko Bogdanović
Gost
Veljko Bogdanović

Nas četvoro je bilo u kući za jedan produženi vikend. Ono što nam se najviše dopalo je što je kuća kompletno renovirana. Jeste stara, više od 100 godina, ali to se nigde ne oseti. Sve je novo, sve je obnovljeno i veoma čisto. Samo je na 2 minuta od parka. Divan veliki trem pozadi i još veća bašta/dvorište iza. Kuća je kompletno opremljena. Čak ima i mini šampona u kupatilu, kao da smo bili u hotelu.
Ljudi su baš ok, ljubazni, gostoljubivi, sve smo se lako dogovorili.
Ko hoće komfor, mir, uživanje, ovo je realno trenutno najbolji smeštaj u Banji!

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Mariana Stamenković
Gost
Mariana Stamenković

Bez obzira da li se dolazi na duže ili kraće vreme u ovoj vili apsolutno će biti ispunjene sve vaše želje i zahtevi kako komfora i izgleda tako i svih preko potrebnih stvari za uživanje i opuštanje. Sopstveni mir za jutarnju kafu ili roštiljanje sa prijateljima, veliko dvorište za ugođaj. Blizina parka i ostalih znamenitosti kao i prehrambenih radnji. Blizina svega za komfor, ali kada prođete kroz kapiju imate sopstveni mir i vreme sa najmilijima.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)