Back to Top

Bela Vila | Banja Koviljača smeštaj

Kontakt telefon:

064/114-91-02

Bela Vila je “stara vila” u srcu Banje Koviljače, potpuno renovirana kako bi pružila jedinstveno iskustvo koje se ne može naći nigde drugde u Banji Koviljači.

Nalazi se na izuzetno povlašćenoj lokaciji, u ulici Maršala Tita 104, udaljena svega 120 metara od ulaza u prelep banjski park.

Okružena je prostranim dvorištem od skoro 10 ari, dok sama vila, iako spolja meri 100m2, unutar njenih zidova nudi udoban prostor od 80-85m2.

Čim zakoračite kroz ulazna vrata, dočekaće vas prostrani antre, opremljen plavom komodom sa ogledalom, škrinjom za odlaganje kućnih potrepština i udobnim prostorom za odlaganje cipela i odeće.

S obe strane antrea smestile su se udobne spavaće sobe, jedna sa dva singl kreveta, a druga sa udobnim bračnim krevetom, obe sa prostranim plakarima za vašu garderobu.

Nastavljajući dalje kroz hodnik, nailazite na elegantno kupatilo sa modernim walking showerom, veš mašinom i svim potrebnim toaletnim potrepštinama.

Konačno, dolazimo do najlepšeg dela vile, prostranog dnevnog boravka spojenog sa kuhinjom i trpezarijom, sa direktnim pristupom velikom tremu i dvorištu.

Kuhinja je potpuno opremljena sa svim potrebnim aparatima, šporetom, ugradnim pločama, mikrotalasnom, tosterom, kuvalom za vodu i kompletnim posuđem.

Uživajte u udobnosti uz podno grejanje na struju, koje se podešava daljinskim putem, a ukoliko želite, iz Beograda možemo unapred podesiti temperaturu kako bi vaš boravak bio još ugodniji.

Takođe, imamo i klima uređaj, Smart TV sa nacionalnim kanalima i Netflix nalogom, kao i brz WiFi.

Prostrani trem nudi izuzetno udobnu garnituru, ručno izrađenu od kvalitetnog i debelog sunđera, idealnu za opuštanje i uživanje u prirodi, uz dve udobne ležaljke za potpuno relaksiranje.

Cena najma iznosi 100evra dnevno, minimalni broj dana je 3 noćenja.

Cena se logično snižava za duže boravke.

Cena se odnosi na najam kompletne kuće, ne po osobi.

Ocenite smeštaj

avatar
600