Banja Koviljača

Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Apartmani Zen | Banja Koviljača smeštaj

Apartmani Zen u Banji Koviljači predstavljaju smeštaj vrhunskog kvaliteta. Smeštaj je fantastično opremljen, a nalazi se preko puta ulaza u Specijanu bolnicu za rehabilitaciju u Banji Koviljači. Apartmani su smešteni u novoizgrađenoj, modernoj zgradi izuzetnog dizajna. Zgrada posedfuje lift. Ispred objekta, gostima su na raspolaganju prostrana parking mesta za automobile.

Smeštaj Zen raspolaže sa tri apartmana. Jedan studio apartman je predviđen za boravak tri osobe, dok su ostali apartmani opremljeni za udoban boravak dve odrasle osobe. Dva apartmana u smeštaju Zen u Banji Koviljači nalaze se u prizemlju objekta, dok se jedan apartman nalazi na drugom spratu zgrade. Jedan apartman ima dva ležaja za po jednu osobu, dugi apartman ima francuski ležaj, dok treći apartman ima ležaj na rasklapanje predviđen za boravak dve osobe.

Apartmani imaju grejanje na struju. Svaki apartman ima kupatilo koje je besprekorno čisto, a gostima su na raspolaganju tuš kabine. Kuhinja je u potpunosti opreljena neophodnim elementima od posuđa do frižidera, elektrićne ploče za kuvanje i trpezarisjog stola za ručanje.

Smeštaj je opremljen lcd tv-om i internetom, a dva apartmana poseduju i klima uređaje. Gostima su u dva apartmana na raspolaganju idealne balkon terase okružene priodnim lepotama banje, koje će odmor svakog posetioca učiniti još lepšim.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

Apartman 1 – 005 prizemlje

Studio apartman za 2-3 osobe.

Cena iznajmljivanja apartmana iznosi 1800 dinara po danu.

Apartman 2 – 201 drugi sprat

Studio apartman za 2 osobe.

Cena izdavanja apartmana iznosi 1800 dinara po danu.

Apartman 3 – 004 prizemlje

Studio apartman za 2 osobe.

Cena apartmana iznosi 1800 dinara po danu.

3
Ocenite smeštaj

avatar
600
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Nenad ČakićRade VujićNikolina Recent comment authors
Nenad Čakić
Gost
Nenad Čakić

Moram da kažem da je prelep osećaj probuditi se u miru i tišini Banje Koviljače, sesti na terasu i popiti kafu uz novine. Čovek treba bar nekoliko puta godišnje da udovolji na ovaj način.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Rade Vujić
Gost
Rade Vujić

Povoljni apartmani u Banji Koviljači.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Nikolina
Gost
Nikolina

Apartmani se nalaze u zgradi preko puta spa centra Kovilje u Banji Koviljači, odnosno preko puta specijalne bolnice. Apartmani su pristojni, novi, cena smeštaja je povoljna.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)