Banja Koviljača

Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Apartmani Popular | Banja Koviljača smeštaj

Apartmani Popular nalaze se u fantastičnom objektu preko puta Specijalne bolnice za rehabilitaciju, okruženom prirodnim lepotama Banje Koviljače. Smeštaj raspolaže sa dva predivna studio apartmana, savršena za boravak po dve odrasle osobe. Domaćini apartmana Popular pružaju toplu dobrodošlicu svojim gostima, ljudima koji uživaju u putovanjima i novim iskustvima.

Apartmani raspolažu udobnim, prostranim bračnim krevetom sa lepom i čistom posteljinom. Kuhinja svakog apartmana je interesantno opremljena i poseduje apslotno svo posuđe koje gostima treba, šporet sa ravnom pločom i aspirator. Ovome se najviše raduju osobe koje uživaju da spremaju obroke svojim najmilijima. Kupatilo ima neophodan toaletni pribor, čiste peškire i tuš kabinu. Svaki kutak u apartmanu opremljen je u potpunosti, te gosti ne treba da brinu da će im nešto nedostajati dok ovde borave.

Smeštaj poseduje klima uređaj, spas u vrelim letnjim danima, lcd tv, bežični wifi internet kao i predivnu balkon terasu na kojoj gosti provode najveći deo vremena svog boravka u Banji Koviljači. Apartmani Popular u kraljevskoj banji važe za smeštaj kakav svako priželjkuje, udoban, čist, komforan i vrhunski opremljen. Detalji, kao što su ove slike na zidovima zaista upotpunjuju celokupan izgled smeštaja i daju mu poseban pečat. Lepota je u oku posmatrača, a domaćini se zista trude da doprinesu što lepšem i pozitivnijem gledištu svakog gosta smeštaja Popular u Banji Koviljači.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

Apartman 1

Studio apartman za 2 osobe.

Cena iznajmljivanja apartmana za dve osobe je 2200 dinara po danu/noćenju.

Apartman 2

Studio apartman za 2 osobe.

Cena izdavanja apartmana za dve osobe je 2200 dinara po danu/noćenju.

avatar
600