Banja Koviljača

Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Apartmani Monarh | Banja Koviljača smeštaj

Apartmani Monarh u Banji Koviljači predstavljaju jedne od najlepše uređenih apartmana u ovom mestu. Apartmani pružaju zadovoljstvo svakom gostu, a nalaze se na udaljenosti od 100 metara od centra mesta i oko 500 metara od specijalne bolnice. Smeštaj se nalazi u prizemlju i na 1. spratu, a raspolaže sa tri komforna apartmana uređena po najvišim standardima. Gostima je na raspolaganju lift. Ukoliko se neki gost otežano kreće, lift će mu zaista biti od pomoći. Smeštaj ima lcd tv i bežični wifi internet. Gostima je dostupan parking za automobil. Jedan apartman ima prelepu balkon terasu opremljenu stolom i stolicama.

U kupatilu svakog apartmana nalazi se mašina za pranje veša, bade mantil i papuče, kao i obezbeđeni peškiri za banju. Gostima su na raspolaganju tuš kabine.

Kuhinja svakog apartmana je fantastično uređena i raspolaže frižiderom sa zamrzivačem, aparatom za tost sendviče, bokalom na struju kao i svim neophodnim posuđem koje je potrebno gostima apartmana tokom boravka.

Apartman su uređeni na zaista moderan način. Svaki detalj i dezen je posebno biran, sve je u savršenom skladu, u potpunosti. Prvenstveno gosti uživaju u fantastičnom vazduhu i prirodi Banje Koviljače pa onda i u smeštaju u kojem su odlučili da borave. Banja je naširoko poznata po svojim lekovitim svojstvima za poboljšanje zdravlja, a onda i po kvalitetnom smeštaju koji izdaje svojim posetiocima.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

Apartman 1/2

Apartman sa spavaćom sobom za 4 osobe. Poseduje frižider, toster, bokal na struju, sudove, internet, lcd, bade mantile, papuče, peškire za Banju, veš mašinu.

Cena najma apartmana je 50 evra na dan/noćenje.

Apartman 4/p

Studio apartmana pogodan za 2-4 gosta. Smeštaj poseduje frižider, toster, bokal na struju, sudove, internet, lcd, bade mantile, papuče, peškire za Banju, veš mašinu.

Cena najma apartmana je 35 evra na dan/noćenje.

Apartman 6/p

Studio apartmana pogodan za 2-4 gosta. Smeštaj ima frižider, toster, bokal na struju, sudove, internet, lcd, bade mantile, papuče, peškire za Banju, veš mašinu.

Cena najma apartmana je 35 evra na dan/noćenje.

Cene se odnose na dnevni najam kompletnog apartmana, ne po osobi. Cene u evrima se računaju u dinarskoj protivvrednosti.

3
Ocenite smeštaj

avatar
600
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Saša StanićLelaDarija Recent comment authors
Saša Stanić
Gost
Saša Stanić

Apartmani su nešto skuplji od konkurencije u Banji Koviljači, ali možete i sami da zaključite zašto. Preporuka!

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Lela
Gost
Lela

Apartmani Monarh izgledaju svetski, poseduju bukvalno sve što je gostu potrebno. Banja Koviljača je mali raj.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Darija
Gost
Darija

Sve je kao i na fotografijama, mislim da nije potrebno ništa dalje pisati. Jednom rečju perfektnan smeštaj!

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)