Banja Koviljača

Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Apartmani Milanka | Banja Koviljača smeštaj

Apartmani Milanka u Banji Koviljači predstavljaju idealno mesto za odmor i uživanje. Smeštaj poseduje dva studio apartmana pogodna za boravak po 3-4 odrasle osobe. Apartmani raspolažu francuskim ležajem i ležajem na rasklapanje.

Kupatilo svakog apartmana poseduje lepo uređenu tuš kabinu, toaletni pribor i čiste peškire kako za apartman tako i za banju. Gostima je u jednom od apartmana na raspolaganju mašina za pranje veša. Smeštaj je izvanredno opremljen, pa svojim gostima daje na raspolaganje peglu za veš, kao i dasku za peglanje. Gosti apartmana Milanka mogu da koriste i usisivač. Ono čime još smeštaj raspolaže jeste lcd tv sa širokim izborom kanala i bežični internet. Smeštaj ima zaista predivno opremljene kuhinje. Svaka kuhinja ima električni šporet sa ravnom pločom i rernom, kao i aspirator. Gostima je dostupan frižider koji poseduje zamrzivač.

Apartmani Milanka u Banji Koviljači imaju sopstveni parking za potrebe svojih gostiju i predivnu balkon terasu. Uživanje u apartmanima Milanka u Banji Koviljači zaista treba iskusiti, jer su prirodne lepote ove banje zaista oplemenjujuće i za dušu i za telo. Sve što čoveku treba da bi se kvalitetno proveo u nekom turističkom mestu nudi upravo smeštaj Milanka. Mnogi rado iznova i iznova borave u ovim apartmanima jer su otišli sa pozitivnim utiscima, kako o smeštaju tako i o domaćinima istog.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

Apartman 6/II

Studio apartman za 2-3 osobe. Smeštaj ima veš mašinu, peglu, dasku za peglanje, usisivač, internet, frižider sa frizom, peškire.

Cena najma apartmana iznosi od 17-20 evra po danu/noćenju. (u zavisnosti od broja gostiju i dužine boravka)

Apartman 9/II

Studio apartman za 2-3 osobe. Smeštaj poseduje peglu, dasku za peglanje, usisivač, internet, frižider sa frizom, peškire.

Cena najma apartmana iznosi od 17-20 evra po danu/noćenju. (u zavisnosti od broja gostiju i dužine boravka)

avatar
600