Banja Koviljača

Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Apartman Banja

Apartmani Banja u Banji Koviljači nalaze se nadomak same Banje odnosno Bolnice za rehabilitaciju. Smeštaj je izvrsnog kvaliteta i nalazi se na prvom spratu moderno uređene zgrade. Zgrada raspolaže liftom. Apartmani Banja imaju fenomenalne balkon terase sa kojih se pruža fantastičan pogled na prirodni ambijent Banje Koviljače. Terase imaju sto i stolice kako bi boravak na njima bio još prijatniji. Gostima ovog privatnog smeštaja na raspolaganju stoji parking prostor ispred samog objekta.

Apartman u smeštaju Banja poseduje prelepo kupatilo i kuhinju. Kupatilo ima čiste peškire, a gostima je na raspolaganju tuš kabina. Kuhinja je zaista vrhunski uređena i gostima je na raspolaganju električni šporet sa dve ringle kao i frižider sa zamrzivačem. Takođe gostima je na raspolaganju posuđe za pripremanje obroka. U apartmanu se nalaze dva ležaja za po jednu osobu.

Smeštaj Banja poseduje internet kao i kablovsku televiziju sa fantastičnim tv programima. Takođe, apartmani su opremljeni klima uređajima.

Apartmani Banja u Banji Koviljači jesu jedni od mnogih, ali svojom lepotom i udobnom i kvalitetnom opremljenošću zauzimaju mesto u vrhu. Smeštaj ispunjava mnoge kriterijume gostiju koji ovde borave. Može se zasigurno tvrditi da su apartmani Banja zaista smeštaj vrhunskog kvaliteta što je od velike važnosti za svakog gosta koji razmišlja ovde da provede svoje dane odmora i relaksacije.

Cena najma apartmana iznosi 1700 dinara po danu/noćenju.

Cena se odnosi na izdavanje kompletnog apartmana, ne po osobi.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

avatar
600