Banja Koviljača

Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Apartman Vanila | Banja Koviljača smeštaj

Apartman Vanila predstavlja izvanredan smeštaj, pogodan za boravak četiri osobe u Banji Koviljači. Apartman ima sve neophodne stvari za ugodan boravak gostiju koji ovde odsednu. Apartman Vanila smešten je na drugom spratu zgrade, te ima fenomenalnu balkon terasu osmišljenu za uživanje i razonodu. Smeštaj se nalazi na obodu velikog parka, nedaleko od banjskog kompleksa.

U dnevnoj sobi apartmana Vanila u Banji Koviljači nalazi se ugaona garnitura na rasklapanje, koja je pogodna za boravak dve odrasle osobe. U odvojenoj spavaćoj sobi nalazi se prostrani bračni krevet.

Smeštaj poseduje kuhinju koja je vrhunski uređena i zaista ima sve što je neophodno gostima, da bi savršeno funkcionisali i da im ne bi falila ni najmanja sitnica. Kuhinja ima sve od potrebnog posuđa za pripremanje hrane do frižidera sa zamrzivačem, električne rerne, mikrotalasne peći kao i električnog šporeta sa ravnom keramičkom pločom. Kupatilo je opremljeno zastakljenom tuš kabinom i ima sav neophodni toaletni pribor, kako bi boravak svakog gosta bio još prijatniji i lepši.

Smeštaj raspolaže bežičnim internetom, kablovskim tv programima, modernim lcd tv-om i klima uređajem.

Apartman Vanila u Banji Koviljači pruža savršen odmor, daleko od sivila svakodnevnice, daleko od obaveza i svih svakodnevnih stvari koje zamaraju. Treba se opustiti u ovako lepom mestu uz savršen smeštaj i prijatan ambijent. Apartman Vanila predstavlja pravi izbor.

Cena najma apartmana je 3000 dinara po danu/noćenju. Cena se odnosi na iznajmljivanje kompletnog apartmana, ne po osobi.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

avatar
600