Banja Koviljača

Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Apartman Ton | Banja Koviljača smeštaj

Apartman Ton nalazi se u Banji Koviljači na prvom spratu prelepo izgrađene zgrade (Pejak-handel kompleks), koja svojim izgledom mami mnoge prolaznike. Smeštaj može da ugosti tri odrasle osobe. Mora se nagovestiti da zgrada poseduje lift koji je mnogima od pomoći ukoliko se oteženo kreću i upravo iz tih razloga su došli u Banju Koviljaču.

Gostima Ton apartmana u Banji Koviljači dostupan je klima uređaj i bežični internet. Takođe, gosti ovog predivnog smeštaja mogu da uživaju u širokom izboru kablovskih tv programa. Apartman ima lcd tv.

Kuhinja u apartmanu Ton je u potpunosti opremljena. Gosti smeštaja mogu da koriste frižider kao i električni šporet sa ravnom pločom, idealnom za pripremanje obroka. Kupatilo u apartmanu poseduje čiste peškire, sav neophodan toaletni pribor i naravno tuš kabinu.

Svim gostima na raspolaganju je parking prostor. Apartman Ton poseduje predivnu balkon terasu sa koje se pruža neodoljivo lep pogled na prirodne lepote Banje Koviljače. Svakog gosta apartmana Ton dočekuju ljubazni domaćini i uvek su spremni da pomognu u svemu. Banja zaista pruža odmor kakav svaki gost zaslužuje. Ljudi treba više da misle o svojim potrebama i potrebama svoga tela i duha. Treba da ga oplemenjuju u svakom smislu. U tome pomaže upravo apartman Ton u Banji Koviljači.

Cena izdavanja apartmana iznosi 2200 dinara po danu/noćenju. Cena se odnosi na dnevno iznajmljivanje celokupnog apartmana, ne po osobi.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

3
Ocenite smeštaj

avatar
600
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DajanaTihomirMima Recent comment authors
Dajana
Gost
Dajana

Odličan smeštaj. 10+++

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Tihomir
Gost
Tihomir

Banja Koviljača je predivna, smeštaj je dobar, što se može i videti na slikama. Ono što se ne vidi, a treba napomenuti jeste ljubaznost osobe koja nas je dočekala pri dolasku u banju Koviljaču i odvela do apartmana Ton.

Mima
Gost
Mima

Apsolutno je sve onako kako je i napisano, kako se vidi na slikama smeštaja. Prostrana balkon terasa sa pogledom na planinu je najveći adut ovog smeštaja u Banji Koviljači.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)