Banja Koviljača

Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Apartman Ton | Banja Koviljača smeštaj

Apartman Ton nalazi se u Banji Koviljači na prvom spratu prelepo izgrađene zgrade (Pejak-handel kompleks), koja svojim izgledom mami mnoge prolaznike. Smeštaj može da ugosti tri odrasle osobe. Mora se nagovestiti da zgrada poseduje lift koji je mnogima od pomoći ukoliko se oteženo kreću i upravo iz tih razloga su došli u Banju Koviljaču.

Gostima Ton apartmana u Banji Koviljači dostupan je klima uređaj i bežični internet. Takođe, gosti ovog predivnog smeštaja mogu da uživaju u širokom izboru kablovskih tv programa. Apartman ima lcd tv.

Kuhinja u apartmanu Ton je u potpunosti opremljena. Gosti smeštaja mogu da koriste frižider kao i električni šporet sa ravnom pločom, idealnom za pripremanje obroka. Kupatilo u apartmanu poseduje čiste peškire, sav neophodan toaletni pribor i naravno tuš kabinu.

Svim gostima na raspolaganju je parking prostor. Apartman Ton poseduje predivnu balkon terasu sa koje se pruža neodoljivo lep pogled na prirodne lepote Banje Koviljače. Svakog gosta apartmana Ton dočekuju ljubazni domaćini i uvek su spremni da pomognu u svemu. Banja zaista pruža odmor kakav svaki gost zaslužuje. Ljudi treba više da misle o svojim potrebama i potrebama svoga tela i duha. Treba da ga oplemenjuju u svakom smislu. U tome pomaže upravo apartman Ton u Banji Koviljači.

Cena izdavanja apartmana iznosi 2200 dinara po danu/noćenju. Cena se odnosi na dnevno iznajmljivanje celokupnog apartmana, ne po osobi.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

avatar
600