Banja Koviljača

Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Apartman Orindž | Banja Koviljača smeštaj

Apartman Orindž predstavlja idealan smeštaj za boravak četiri odrasle osobe u Banji Koviljači. Objekat je lociran na udaljenosi od 100 metara od banjskog kompleksa, odnosno od ulaza u specijalnu bolnicu za rehabilitaciju i wellness centra Kovilje.

Smeštaj se nalazi na prvom spratu predivne stambene zgrade. Gostima apartmana na raspolaganju je lift. Smeštaj teži da ispuni kriterijume svakog gosta i zaista je vrhunski uređen.

Smeštaj Orindž ima klima uređaj i televiziju. Gostima su dostupna dva udobno opremljena kreveta i ugaona garnitura na rasklapanje. Kupatilo je savremeno opremljeno i u njemu se nalazi tuš kabina kao i neophodan toaletni pribor. U ovom studio apartmanu u Banji Koviljači vredi boraviti, jer su domaćini vodili računa o svakom detalju prilikom opremanja istog. Kuhinja smeštaja ima sve što je gostima potrebno prilikom boravka. Gostima je na raspolaganju frižider koji poseduje zamrzivač.

Ono što sve posetioce oduševljava svaki put jeste fenomenalna prostrana balkon terasa koju apartman Orindž u Banji Koviljači poseduje. Na balkon terasi se nalaze udobne stolice za sedenje kao i sto za osveženje. Svim gostima privatnog smeštaja Orindž u Banji Koviljači na raspolaganju stoji parking za automobil, koji se nalazi ispred objekta.

Prvenstveno, gosti ove prelepe banje treba da pronađu idealan smeštaj za svoj boravak, jer samim tim što izaberu dobar smeštaj i ceo boravak će im biti potaman.

Cena najma apartmana iznosi 2000-2500 dinara po danu/noćenju.

Cena se odnosi na najam kompletnog apartmana, ne po osobi.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

3
Ocenite smeštaj

avatar
600
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
DanicaKatićiSana Recent comment authors
Danica
Gost
Danica

Interesantan apartmančić u Banji Koviljači, dobra lokacija smeštaja, solidna opremljenost, čisto, uredno…

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Katići
Gost
Katići

Bio sam sa suprugom u ovom apartmnu u Banji Koviljači pre par meseci, lepo smo je proveli. Šetnje po Banji Koviljači su nas resetovale od grada i buke. Priroda banje je prelepa.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Sana
Gost
Sana

Prelep apartman u narandžastom fazonu, nedaleko od banjskog kompleksa sa bazenima. Smeštaj je savršen za 2-3 osobe, da bude komotno, za 4 osobe je već malo prostora za duži boravak.

Ocena za celokupan utisak
**** (odlično)