Banja Koviljača

Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Apartman Orindž | Banja Koviljača smeštaj

Apartman Orindž predstavlja idealan smeštaj za boravak četiri odrasle osobe u Banji Koviljači. Objekat je lociran na udaljenosi od 100 metara od banjskog kompleksa, odnosno od ulaza u specijalnu bolnicu za rehabilitaciju i wellness centra Kovilje.

Smeštaj se nalazi na prvom spratu predivne stambene zgrade. Gostima apartmana na raspolaganju je lift. Smeštaj teži da ispuni kriterijume svakog gosta i zaista je vrhunski uređen.

Smeštaj Orindž ima klima uređaj i televiziju. Gostima su dostupna dva udobno opremljena kreveta i ugaona garnitura na rasklapanje. Kupatilo je savremeno opremljeno i u njemu se nalazi tuš kabina kao i neophodan toaletni pribor. U ovom studio apartmanu u Banji Koviljači vredi boraviti, jer su domaćini vodili računa o svakom detalju prilikom opremanja istog. Kuhinja smeštaja ima sve što je gostima potrebno prilikom boravka. Gostima je na raspolaganju frižider koji poseduje zamrzivač.

Ono što sve posetioce oduševljava svaki put jeste fenomenalna prostrana balkon terasa koju apartman Orindž u Banji Koviljači poseduje. Na balkon terasi se nalaze udobne stolice za sedenje kao i sto za osveženje. Svim gostima privatnog smeštaja Orindž u Banji Koviljači na raspolaganju stoji parking za automobil, koji se nalazi ispred objekta.

Prvenstveno, gosti ove prelepe banje treba da pronađu idealan smeštaj za svoj boravak, jer samim tim što izaberu dobar smeštaj i ceo boravak će im biti potaman.

Cena najma apartmana iznosi 2000-2500 dinara po danu/noćenju.

Cena se odnosi na najam kompletnog apartmana, ne po osobi.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

avatar
600