Banja Koviljača

Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Apartman Frend | Banja Koviljača smeštaj

Fantastičan smeštaj u Banji Koviljači, apartman Frend, nalazi se na oko pet stotina metara od Specijane bolnice za rehabilitaciju u Banji Koviljači. Banja Koviljača je poznata po tome da pruža dobar odmor ili oporavak gostima koji dođu iz rekreativnih ili zdravstvenih razloga.

Apartman se nalazi u prizemlju fantastičnog novoizgrađenog objekta u Banji Koviljači. Gostima smeštaja na raspolaganju stoji slobodan parking prostor ispred samog objekta u kojem se apartman nalazi. Gosti apartmana Frend mogu da koriste bežični internet kao i da uživaju u tv programu na velikom lcd tv-u. Smeštaj ima centralno grejanje i klima uređaj.

Tokom opremanja apartmana Frend uveliko se vodilo računa o svakom detalju. Apartman je zaista uredan i moderno opremljen. Osvetljenje daje još lepši utisak o celokupnom enterijeru apartmana.

Smeštaj Frend ima prelepu kuhinju koja je opremljena električnom rernom i frižiderom. Gosti apartmana mogu takođe da koriste aparat za pripremanje tost sendviča kao i električne bokale. Gostima je na raspolaganju trpezarijski sto sa stolicama izuzetno lepog dezena. Kupatilo raspolaže tuš kabinom. Gosti mogu da uživaju na velikom bračnom ležaju ili nekom od ostalih kreveta koji se nalaze u apartmanu.

Prava je šteta ne iskusiti lepotu i udobnost apartmana Frend u Banji Koviljači prvenstveno iz razloga što je blizu banje, ima kvalitetan i udoban nameštaj, vrhunski je dizajniran, a domaćini su zaista prijatni i gostoljubivi prema svakom gostu smeštaja. Zašto propustiti ovakvu priliku, kad je svaki dan isti i sve se svodi na zadovoljavanje ostalih životnih potreba drugih, a na sebe nekada zaboravimo u potpunosti.

Cena najma apartmana za jednu osobu iznosi 20 evra, za dve osobe 22 evra, za tri osobe 25 evra, za četiri osobe 30 evra, a za pet osoba 35 evra.

Cene se odnose na dnevni najam celog apartmana, ne po osobi.

Cene u evrima se računaju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

3
Ocenite smeštaj

avatar
600
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Dragan RodićBojanaNikola M. Recent comment authors
Dragan Rodić
Gost
Dragan Rodić

Savremen, komforan apartman, domaćica vrlo ljubazna i pedantna. Sve preporuke za ovaj smeštaj u Banji Koviljači.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Bojana
Gost
Bojana

Apartman je mnogo bolji nego što može da se zaključi gledajući slike smeštaja, opremljen je maksimalno, nalazi se na lepom i mirnom mestu, nedaleko od centra Banje Koviljače i banjskog parka. Ko voli prirodu, Banja Koviljača je pravo mesto.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)
Nikola M.
Gost
Nikola M.

Superiška mesto za odmor. Smeštaj je dosta dobar i kvalitetan, a sama Banja Koviljača će oduševiti svakog ko je poseti.

Ocena za celokupan utisak
***** (savršeno)