Banja Koviljača

Banja Koviljača smeštaj, apartmani, hoteli, privatni smeštaj

Apartman Bež | Banja Koviljača smeštaj

Apartman Bež u Banji Koviljači lociran je u novoizgrađenom objektu izuzetne lepote. Zgrada se nalazi preko puta ulaza u specijalnu bolnicu za rehabilitaciju u Banji Koviljači. To je od velike važnosti i prednosti za osobe koje dolaze na terapije u bolnicu ili posetioce koji samo žele da iskuse lekovita svojstva ove banje u Srbiji.

Apartman je savremeno opremljen. Smeštaj poseduje prostrani bračni ležaj u spavaćoj sobi i udobnu ugaonu garnituru na rasklapanje u dnevnoj sobi, te može da ugosti četiri odrasle osobe. Apartman se nalazi na prvom spratu zgrade koja raspolaže liftom, što je takođe dobro za osobe sa oslabljenom pokretljivošću.

Ovaj izvanredan smeštaj poseduje lepo uređeno kupatilo sa zastakljenom tuš kabinom. Kupatilo ima neophodan toaletni pribor. Gostima ovog apartmana u smeštaju Bež na raspolaganju je kablovska televizija, internet kao i lcd tv. Apartman je opremljen centralnim etažnim grejanjem na struju. Ovaj privatni smeštaj ima fantastično opremljenu kuhinju. Kuhinja ima neophodno posuđe za pripremanje hrane, električni šporet sa dve ringle i rernu. Gostima smeštaja na raspolaganju je i usisivač. Gosti apartmana imaju obezbeđeno parking mesto ispred objekta.

Ono što iznova i iznova oduševljava goste smeštaja Bež u Banji Koviljači jeste fenomenalna balkon terasa. Terasa je opremljena neophodnom garniturom za sedenje i pruža odmor i relaksaciju na pravi način.

Cena iznajmljivanja apartmana iznosi 3000 dinara po danu/noćenju. Cena se odnosi na najam celog apartmana, ne po osobi.

koviljaca-tm

Kontakt telefon:

060/465-86-44

avatar
600